Key visual of Mix
maimovie

Mix

2004-02-19 |
3,089 AI "Keytalks" from People:

Click "Keytalk" you liked to discover Movies of you taste

A Mix című filmben az amerikás magyar apa (Kulka János) és tinédzser fia, Mitch (Alex Weed) között tovább mélyül a generációkat elválasztó szakadék, amikor egy temetés miatt Magyarországra, Budapestre utaznak. Mitch szülei Óhazájában kezdetben úgy érzi magát, mint a partra vetett hal. Miközben minden igyekezetével azon van, hogy időben visszaérjen az Egyesült Államokba, a los angelesi jövője szempontjából elengedhetetlenül fontos Dee Jay meghallgatásra, belekeveredik a budapesti éjszakába. Szokatlan és váratlan fordulatok - nagymama, partyk, átverés, a 10.000 km távolból keresett szerelem, Bea (Gryllus Dorka) váratlan felbukkanása - mind-mind szinte egyszerre történnek meg vele, hihetetlen pörgésben.

Streaming Services

Ratings

5.8
-
-

People's review rating

Positive 79%
Negative 21%

3,089 Movie prompts Related to Mix

Maimovie AI learns movie taste from social media, search keywords, and other diverse crowd data. As a result, our AI has characterized this movie with the following movie tastes:

Cast

Acting & Cast

Character

Visual & Sound Taste from Video

What people actually say about
icon Visual & icon Sound

“Key Talks” from People

  • Ranked #56 / 6,880 Movies

  • Ranked #503 / 9,360 Movies

  • Ranked #552 / 71,426 Movies

Search Keywords

Touch to Google the following Keywords:

Top 20 Movies Similar to Mix

Movies Similar to Mix

Mix FAQ

The full version of Mix is provided by Tubi TV , Vudu , Apple iTunes , Google Play Movies , YouTube
The release date of Mix is February 19, 2004.
The runtime of Mix is 95 minutes.
A Mix című filmben az amerikás magyar apa (Kulka János) és tinédzser fia, Mitch (Alex Weed) között tovább mélyül a generációkat elválasztó szakadék, amikor egy temetés miatt Magyarországra, Budapestre utaznak. Mitch szülei Óhazájában kezdetben úgy érzi magát, mint a partra vetett hal. Miközben minden igyekezetével azon van, hogy időben visszaérjen az Egyesült Államokba, a los angelesi jövője szempontjából elengedhetetlenül fontos Dee Jay meghallgatásra, belekeveredik a budapesti éjszakába. Szokatlan és váratlan fordulatok - nagymama, partyk, átverés, a 10.000 km távolból keresett szerelem, Bea (Gryllus Dorka) váratlan felbukkanása - mind-mind szinte egyszerre történnek meg vele, hihetetlen pörgésben..
On April 29, 2024, the IMDB rating of Mix is 5.8/10, Rotten Tomato rating is 0/100, Metacritic rating is 0/100, TMDB rating is 0.0/10.