Key visual of Playa del Sol 2
maimovie_tv

Playa del Sol 2

2009-09-27 | Comedy | 13 episodes
Overview

3 Seasons

Episode

Avsnitt 1 (2009)

Tommy blir hederlig. Välkommen tillbaka till Playa del Sol och de vänliga reseledarna på Shine. I deras professionella händer kan man koppla av och till fullo njuta av sol, bad, god mat och strålande underhållning. Eller, vänta nu, hur var det med gänget på Shine? Klara är uttråkad. Hon vill ut ur Cocos Björne-dräkten och Steffen får ta över. En mamma blir förtjust i björnen och Steffen får svårt att motstå frestelsen. Tommy får problem med sin nya partner Klara. Varför måste man ändra på något som alltid har fungerat?

Avsnitt 1 poster

Directed By

Jon Holmberg

Writer

Johan Hedberg

Avsnitt 2 (2009)

En ska bort. Shine Travel ska minska antalet anställda på Playa del Sol med en person. Nyheten chockar vännerna som lovar evig vänskap. När Shines utsände anländer verkar Tommy till en början ha full kontroll men snart är alla medel tillåtna för att få behålla jobbet och ingen går säker.

Avsnitt 2 poster

Directed By

Jon Holmberg

Writer

Per Gavatin

Avsnitt 3 (2009)

Buktala är guld. I en kvarglömd koffert vilar en förbannelse. Kim gör entré och Cocos Björnes show tar sig nya uttryck, ett passionerat kärleksdrama utspelar sig och inget är sig längre likt på Playa del Sol. En främmande kraft har tagit över.

Avsnitt 3 poster

Directed By

Kristina Kjellin

Writer

Per Gavatin

Avsnitt 4 (2009)

Förälskelsen från förr. Tommys gamla ungdomskärlek dyker oväntat upp på Playa del Sol. Klara blir eld och lågor, det kan inte vara en slump! Snart står Tommy vid ett livsavgörande vägskäl. Mårten har problem med toaletten och med Steffen, sin nya arbetsmiljöansvariga, en sann paragrafryttare.

Avsnitt 4 poster

Directed By

Kristina Kjellin

Writer

Johan Hedberg

Avsnitt 5 (2009)

Mårten ser ljuset. Mårten startar ett jämställdhetsprojekt i sin personalgrupp. Steffen gör jämställdhetsplan, Klara är måttligt intresserad och Tommy vill bara bli av med den inbjudna experten Krister så fort som möjligt och kanske tjäna en hacka för besväret.

Avsnitt 5 poster

Directed By

Kristina Kjellin

Writer

Erik Ahrnbom

Cast

Featured Crew